U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Bestel gratis energiebesparende producten

Wij kregen subsidie van de Rijksoverheid vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik waarmee wij huiseigenaren kunnen helpen met energiebesparing. Het grootste deel van de subsidie is bestemd voor 2000 huishoudens. Heb jij een koophuis? Dan kun je voor maximaal € 60 producten bestellen die helpen om thuis energie te besparen. Meer bestellen kan niet, want betalen is niet mogelijk in de webshop. Het project wordt uitgevoerd met Stichting Goede Buren uit Olst en de lokale bouwmarkten. “Een unieke samenwerking waarmee we het geld in onze gemeente houden en elkaar helpen in coronatijd”, zegt wethouder Marcel Blind.

Stichting Goede Buren maakte een speciale webshop ‘Dubbel besparen Olst-Wijhe’. De producten worden geleverd door de lokale bouwmarkten. Goede Buren verzamelt alle bestellingen en brengt ze vanaf juni rond. Hiervoor roept de stichting de hulp in van verenigingen in Olst-Wijhe. De verenigingen krijgen hiervoor een vergoeding voor in de kas. Op deze manier helpen we veel partijen in de gemeente. Wil je als vereniging helpen? Vul dan het formulier in op de website van Dubbel Besparen Olst-Wijhe.

Ben je online niet zo'n handige Harry?

Ook dan kun je natuurlijk gewoon een bestelling plaatsen. Je kunt contact opnemen via het mailadres van Stichting Goede Buren via of bellen naar telefoonnummer 06 – 305 59 328. Dit kan op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur of vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur. Zij plaatsen de bestelling dan voor jou. Als je vragen hebt, kun je ook op deze manier contact opnemen.

Je kunt ook langskomen bij de winkel van Goede Buren op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur. Dan zoek je samen de producten uit en worden ze meteen voor je besteld. Let op: Zo lang je vanwege corona alleen op afspraak naar de winkel kunt, moet je eerst een afspraak maken voordat je naar de winkel komt. Dit kun je doen via de website van Goede Buren of door te bellen naar telefoonnummer 06 – 24 94 76 99 op woensdag van 10.00 – 11.00 uur en op vrijdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur.

Dubbel besparen

Het doel van deze actie is energiebesparing in huis. Wat we niet verbruiken, hoeven we immers ook niet op te wekken. Inwoners besparen niet alleen energie, maar ook op de energierekening. Dubbel besparen dus. En vaak leveren dit soort maatregelen ook nog extra wooncomfort op.

Wil jij ook dubbel besparen? Ga dan naar de website Dubbel Besparen Olst-Wijhe en bestel je producten. Let op: er kunnen 2000 bestellingen worden gedaan. Bestel snel, want op = op.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen