Boerhaar

Boerhaar, dichtbij de natuur. Wonen op 'De Bra' zoals het wonen op de Boerhaar ook wel genoemd wordt. Het leven op De Bra wordt gekenmerkt door de mooie ligging aan de Soestwetering ten zuidoosten van Wijhe. Het gevarieerde landschap van hooilanden, bos, water, houtsingels en struweel worden bewondert door fietsers en wandelaars. Maar ook de vele landgoederen maken Boerhaar tot wat het is... een bijzonder stukje buitengebied, waar je kunt genieten van de natuur.

Over Boerhaar

Boerhaar is een mooie plattelandskern in Olst-Wijhe, waar het goed toeven is en gezelligheid en samenhorigheid de boventoon voeren. Boerhaar kent een groot buitengebied waar veel agrariërs wonen die deel uitmaken van de gemeenschap. In Boerhaar is een rijk verenigingsleven en elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de jaarlijkse kermis waar het dorpsleven in zijn volle glorie schittert. Sporten kun je in het buurthuis Pinokkio of in het aangrenzende Wijhe, dat met een veilig fietspad met Boerhaar verbonden is en vele voorzieningen kent. Kinderen kunnen op de Boerhaar naar de basisschool en heerlijk spelen in de verschillende speelplekken.

Twee woningbouwkavels

De gemeente Olst-Wijhe geeft op de Boerhaar de laatste twee woningbouwkavels uit. Een kleinschalige uitbreiding aan de rand van het dorp. Deze kavels geven de mogelijkheid om een mooie vrijstaande woning te realiseren grenzend aan de natuur.

 
Spring naar einde Spring naar begin