Noorder Koeslag Wijhe

Noorder Koeslag is een ruim opgezette wijk met water en veel groen aan de zuidoostzijde van Wijhe. Het bosgebied aan de zuidkant van de naastgelegen woonwijk de Krijtenberg loopt door in deze wijk en krijgt een parkachtige aanleg, zodat je hier heerlijk kunt relaxen. In noord-zuid richting loopt een mooie singel door Noorder Koeslag. Fietsers kunnen via diverse paden naar het centrum van Wijhe en naar de sport-, onderwijs-, en cultuurvoorzieningen aan de westkant van deze mooie locatie.

Wil je ook op deze bijzondere plek je eigen vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning bouwen? Bekijk onderaan deze pagina de brochure, het bestemmingsplan, de bestemmingsplankaart, etc.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een kavel van 10 september tot en met 27 september 2019. Dit doe je door het inschrijfformulier onderaan deze pagina in te vullen en in te leveren. Je kunt het formulier downloaden of ophalen bij de balie in het gemeentehuis in Wijhe of in het Holstohus in Olst. Het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier kun je daar ook weer inleveren. Je betaalt â‚¬ 50,- inschrijvingskosten. Je schrijft je niet in voor een specifieke kavel, maar voor het project. Tijdens de lotingsavond wordt de volgorde bepaald waarin geĂ¯nteresseerden een kavel kunnen kiezen.

Meer kavels in de kavelwinkel

Zit jouw droomlocatie er niet tussen? Kijk dan eens in de kavelwinkel naar onze overige beschikbare kavels. Ook worden er in de wijk Noorder Koeslag zeer fraaie en complete halfvrijstaande woningen aangeboden door RoosdomTijhuis. Kijk op de site van Roosdom Tijhuis voor meer informatie.

Bijlagen:

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Inschrijfformulier Noorder Koeslag  pdf 194,0 KB Download
Bochure Noorder Koeslag  pdf 2.563,3 KB Download
Beeldkwaliteitsplan Noorder Koeslag  pdf 7.921,2 KB Download
Bestemmingsplan fase 1 Noorder Koeslag  pdf 18.560,2 KB Download
Bestemmingsplankaart fase 1 Noorder Koeslag  pdf 837,7 KB Download
Bestemmingsplan fase 3.2 Noorder Koeslag  pdf 20.760,3 KB Download
Bestemmingsplankaart fase 3.2 Noorder Koeslag  pdf 561,8 KB Download
Schaduwstudie Noorder Koeslag  pdf 13.892,7 KB Download
Locatietekening Noorder Koeslag  pdf 235,4 KB Download
Verkavelingskaart Noorder Koeslag  pdf 166,2 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen