Noorder Koeslag Wijhe

Een ruim opgezette wijk met veel water, groen en speelgelegenheid. Het bos en de IJssel zijn dichtbij. Fietsers en voetgangers Fietsers en voetgangers krijgen in deze wijk extra aandacht en kunnen via diverse paden naar het centrum van Wijhe waar je uitstekende voorzieningen vindt. Ook de sport-, onderwijs-, en cultuurvoorzieningen liggen om de hoek.

Speeltuin Bouw Dolskamp Olst-Wijhe

In de wijk staan al volwassen bomen die de wijk nu al een groene uitstraling geven. Speelvoorzieningen worden aangelegd in een fraai groengebied, zodat natuurlijk spelen voor zowel de jongere als de oudere kinderen mogelijk wordt gemaakt.

Zelf kiezen wat en hoe je wilt bouwen

Binnen het bestemmingsplan kun je zelf bepalen wat je bouwt en door wie je het laat bouwen. Dit deel van de wijk is welstandsvrij. Dat betekent dat je hier zelf het uiterlijk, de architectuurstijl en kleur kunt bepalen. Je kunt vrijstaand bouwen op een riante kavel met uitzicht op het water of op verschillende andere plekken in de nieuwe buurt. Ook zijn er mogelijkheden om een twee-onder-een-kap woning te bouwen. Je kunt zelfs met meerdere medebouwers vier woningen in een rij bouwen.

Bijlagen:

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Brochure Noorder Koeslag Olst-Wijhe  pdf 5.038,2 KB Download
Bestemmingsplankaart Noorder Koeslag Olst-Wijhe  pdf 657,7 KB Download
Regels bestemmingsplan Noorder Koeslag Olst-Wijhe  pdf 7.936,3 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht