Noorder Koeslag Wijhe

Zelf kiezen wat en hoe je wilt bouwen Bouw nu die ene woning waar jullie het al jaren over hebben. Vrijstaand, twee-onder-een-kap of een rijwoning. Het kan in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe. Voor een aantal kavels geldt een beeldkwaliteitsplan. Een ander gedeelte van de wijk is welstandsvrij. Dit betekent dat je hier zelf het uiterlijk, de architectuurstijl, de kleur en de verhoudingen van de woning mag bepalen. Veel keuzevrijheid dus.

Over Noorder Koeslag

Een ruim opgezette wijk met veel water, groen en speelgelegenheid. Het bos en de IJssel zijn dichtbij. Fietsers en voetgangers zijn binnen enkele minuten in het centrum van Wijhe. Maar ook sport-, onderwijs-, en cultuurvoorzieningen liggen om de hoek. In de wijk staan al volwassen bomen die de wijk nu al een groene uitstraling geven. Waar speelvoorzieningen worden aangelegd in een fraai groengebied, zodat natuurlijk spelen voor zowel de jongere als de oudere kinderen mogelijk wordt gemaakt.

Water- en groenrijk

Het bosgebied aan de zuidkant van de Krijtenberg loopt door in deze wijk en krijgt een parkachtige aanleg. In noord-zuid richting loopt een mooie singel die aansluit op de watergang in de wijk Krijtenberg. Dwars hierop staat een groene zone met een doorkijk op de kerk van Boerhaar. Fietsers en voetgangers krijgen in deze wijk extra aandacht en kunnen via diverse paden naar het centrum van Wijhe waar je uitstekende voorzieningen vind. Ook de sport-, onderwijs-, en cultuurvoorzieningen liggen om de hoek van de wijk.

Noorder Koeslag is voor auto’s op twee plaatsen toegankelijk: op de Zandhuisweg en op de Omloop aan de oostzijde.De Hanzesteden Zwolle en Deventer liggen op steenworp afstand. Ook het openbaar vervoer is prima voor elkaar. Fijn buiten wonen met de beste voorzieningen. Zie jij het plaatje al voor je?

 

 
Spring naar einde Spring naar begin