Ruimtelijke plannen in procedure

Al onze bekendmakingen plaatsen wij op de website van Officiële Bekendmakingen.
Op onze pagina met alle bekendmakingen kun je hierop zoeken, maar vind je ook de bekendmakingen van vóór 1 juli 2021.

Voor de volgende adressen/locaties zijn ruimtelijke plannen in procedure:

Algemeen

Wijhe

Olst

Wesepe

Den Nul

Boskamp

Welsum

Ben je het oneens met een plan?

Bij bestemmingsplannen is er mogelijheid tot zienswijze en beroep. Bij omgevingsvergunningen is er mogelijkheid tot bezwaar en beroep. Daarnaast ook nog de mogelijkheid voor voorlopige voorziening en voor planschade

  • Soms heeft de gemeente een plan of neemt zij een besluit waar je het niet mee eens bent. Je kunt dan jouw mening geven, dit heet een zienswijze. Lees meer over de voorwaarden en procedure in ons digitaal loket.
  • Ben je het niet eens met de beslissing op jouw bezwaarschrift? In veel gevallen kun je een beroepschrift indienen.
  • Soms nemen wij een beslissing waar je het niet mee eens bent, bijvoorbeeld wanneer wij een vergunningsaanvraag afwijzen. Je kunt dan bezwaar maken.
  • Wil je op korte termijn het besluit tegenhouden, omdat je door de onmiddellijke uitvoering van het besluit onevenredig in jouw belangen wordt geschaad? Je kunt een voorlopige voorziening aanvragen.
  • Wij kunnen een bestemmingsplan wijzigen of een omgevingsvergunning afgeven. De schade die je hier mogelijk door lijdt, heet planschade. Misschien komt je in aanmerking voor een vergoeding. Bekijk de voorwaarden van planschade.

Geen berichten gevonden

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen