Overeenkomst exploitatie Zonneweide Overkamp, Diepenveenseweg achter nr. 2 in Olst

Het college van B en W heeft op 21 augustus 2019 met de initiatiefnemer een overeenkomst afgesloten voor de exploitatie van het perceel aan de Diepenveenseweg achter nr. 2 te Olst. Hiermee is het kostenverhaal van de voorgenomen ontwikkeling op deze locatie en de hiervoor benodigde planologische procedure verzekerd.

U kunt de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst zien via de link onderaan deze pagina en bij onze balies in het gemeentehuis in Wijhe en het Holstohus in Olst van 5 september tot en met 16 oktober 2019. U kunt geen bezwaar of beroep indienen tegen de gesloten overeenkomst.


Bijlagen:

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke beschrijving overeenkomst zonneweide Overkamp  pdf 25,9 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen