Ondertekening overeenkomst Hooglandweg 3a Wijhe

In het kader van de realisatie van een Windmolen (max 25 meter hoog) en een Suncat (draaibaar zonnepanelen constructie) is er een anterieure overeenkomst gesloten voor de percelen aan de Hooglandweg 3a in Wijhe (kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie D, nummers 1715 en 1783). Realisatie wordt mogelijk gemaakt middels een omgevingsvergunning.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst wordt ter inzage gelegd bij onze balies in het gemeentehuis en in het Holstohus. De zakelijke beschrijving ligt van 7 maart 2019 tot en met 17 april 2019 ter inzage.

Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Bijlagen:

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Zakelijke omschrijving overeenkomst Hooglandweg 3a Olst-Wijhe  pdf 615,7 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen