Handig stappenplan voor jongeren die op zichzelf willen gaan wonen

De gemeente heeft een handig stappenplan gemaakt voor jongeren die op zichzelf willen gaan wonen. In dit stappenplan kom je allerlei zaken tegen die je moet regelen of waar je over na moet denken met verwijzingen naar handige websites.

Dit stappenplan (pdf, 175 kB) is ook op papier te verkrijgen tijdens het 'Woonevent voor jongeren van 18 tot 30 jaar' op zaterdag 13 mei in Olst en in Wijhe. Naast het stappenplan kun je tijdens het woonevent ook informatie krijgen op het gebied van geldzaken, het aanbod van huur- en koopwoningen, kavels kopen, zelf bouwen, innovatieve/duurzame woonvormen, verzekeringen enz. Kom dus naar het woonevent en laat je informeren.

Het Woonevent is op 13 mei

  •  van 10.00 tot 12.30 uur in de Brasserie van het Holstohus in Olst
  •  van 14.00 tot 16.30 uur in Café De Slinger in Wijhe
 
Spring naar einde Spring naar begin