Wij geven nieuwbouwkavels uit in Zonnekamp Oost Olst

Wil je zelf een huis bouwen in het karakteristieke dorp Olst? Pak jouw kans in de ruim opgezette wijk Zonnekamp Oost! In deze groene omgeving kun je jouw woondroom waarmaken. Er zijn kavels van verschillende groottes voor vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Een nieuw thuis

Binnen de regels van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan bepaal je zelf hoe jouw nieuwe thuis eruit gaat zien en door wie je het laat bouwen.

Informatieavond 28 september

Op donderdag 28 september organiseren wij een inloopavond. Hier krijg je alle informatie over het plan, de inrichting van het gebied en de bouwmogelijkheden. Je bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.30 uur in het Holstohus in Olst.

Meer informatie

De brochure, plannen en alle informatie vind je in de kavelwinkel. Je kunt de brochure ook aanvragen via wonen@olst-wijhe.nl of telefonisch via 14 0570.

 
Spring naar einde Spring naar begin