Olst-Wijhe geeft nieuwbouwkavels uit in Zonnekamp Oost Olst

Wil je zelf een huis bouwen in het karakteristieke dorp Olst? Je krijgt nu de kans in de ruim opgezette wijk Zonnekamp Oost! In deze groene omgeving kun je jouw woondroom waarmaken. Er zijn kavels van verschillende groottes voor vrijstaande woningen en voor twee-onder-eenkapwoningen.

Een nieuw thuis

 

 

Binnen de regels van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan bepaal je zelf hoe je nieuwe thuis eruit gaat zien en door wie je het laat bouwen. Ideeën opdoen? Lees de plannen en de brochure op woneninolst-wijhe.nl.

Informatieavond 28 september

Op donderdag 28 september, organiseren wij een inloopavond. Hier krijg je alle informatie over het plan, de inrichting van het gebied en de bouwmogelijkheden. Je bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.30 uur in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Meer informatie

De brochure en andere informatie vind je op woneninolst-wijhe.nl. Je kunt de brochure ook aanvragen via wonen@olst-wijhe.nl of telefonisch via 14 0570.

 

 

 

 

 

 

 
Spring naar einde Spring naar begin