Woonevent jongeren 13 mei

“Wat komt er allemaal bij kijken als ik mijn eerste woning wil kopen?” “Kan de bank bij een hypotheek rekening houden met veranderingen in mijn inkomen?” “Zou ik samen met een maat een woning kunnen huren om de kosten te delen?” “Waar kan ik terecht om een woning te huren?” “Kan ik zelf een huis bouwen?”

logo woonevent jongeren

Een aantal vragen waarop jij natuurlijk graag antwoord wilt als je als jongere op jezelf wilt gaan wonen of naar een ander woningtype wilt verhuizen. Daarom organiseren wij in zowel Olst als Wijhe een woonevent voor jongeren in de leeftijd van 18 tot 30 jaar.

Om antwoord te krijgen op deze en al jouw andere woonvragen loop je zaterdag 13 mei tussen 10.00 en 12.30 uur binnen bij de Brasserie van het Holstohus in Olst. Van 14.00 tot 16.30 uur ben je welkom in café De Slinger in Wijhe.

Wil je binnenkort op jezelf gaan wonen?

Op het woonevent voor jongeren kun jij jouw vragen stellen en informatie krijgen op het gebied van het aanbod van huur- en koopwoningen, onze kavelwinkel, zelf een huis bouwen, innovatieve/duurzame woonvormen en duurzaamheid. Maar ook voor jouw vragen over bijvoorbeeld geldzaken en verzekeringen kun je terecht. Makelaars en vertegenwoordigers van bouwbedrijven, SallandWonen, de Rabobank en onze gemeente zijn aanwezig om antwoorden te geven op al jouw woonvragen.

Woonwensen jongeren

Tijdens dit woonevent willen wij ook graag met jou in gesprek komen over jouw wensen op het gebied van wonen. Zo kunnen wij ons woonbeleid daarop laten aansluiten.

Kom zelf en/of vertel het door!

Kom dus naar het woonevent op zaterdag 13 mei in Olst en/of Wijhe. Of wijs vrienden en kennissen in jouw omgeving op deze mogelijkheid om op een makkelijke manier veel informatie te verzamelen.

Tot 13 mei!

 
Spring naar einde Spring naar begin