Kans voor projectontwikkelaars en ontwikkelende aannemers

Woensdag 17 januari starten wij een openbare biedprocedure voor de verkoop van ongeveer 3003 m2 grond in de wijk Zonnekamp Oost in Olst. Hier mag u maximaal 12 woningen realiseren waarvan minimaal 4 nul op de meter-woningen. Een mooie kans voor projectontwikkelaars en ontwikkelende aannemers!

Over de wijk Zonnekamp Oost

Zonnekamp Oost is een ruim opgezette wijk in Olst. In de wijk is een grote natuurlijke speeltuin gerealiseerd. Ook de Aardehuizen bevinden zich in deze wijk. In de zomer van 2017 boden wij 15 kavels aan voor zelfrealisatie. Deze zijn allemaal verkocht of in optie. Op dit moment is er geen projectmatig aanbod. Inwoners tonen wel interesse in dit soort woningen.

Informatie en inschrijven

Bekijk de informatie en de stukken van de biedprocedure. Het gehanteerde gunningscriterium is het hoogste bod exclusief btw en kosten koper. Tot en met 31 januari 12.00 uur kunt u vragen stellen. Uiterlijk 23 februari 2018 om 12.00 uur dient u uw aanbieding in bij International Tender Services(ITS) B.V. te Raalte.