Inloopavond nieuwe plannen Noorder Koeslag Wijhe

Dit najaar geven wij opnieuw kavels uit in de nieuwbouwwijk Noorder Koeslag in Wijhe. Wij werken op dit moment aan een plan voor dit gebied. Het plan wordt april/mei ter inzage gelegd.

Op woensdag 28 maart organiseren wij een inloopavond waar wij u het conceptplan graag laten zien. U bent tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom in het gemeentehuis in Wijhe om het plan te bekijken en vragen te stellen.

De verkoop van de kavels start naar verwachting in oktober/november 2018. U hebt dan weer de mogelijkheid om zelf uw huis te (laten) ontwerpen en te bouwen. Ook SallandWonen en Roosdom Tijhuis bouwen woningen in het nieuwe plan. Roosdom Tijhuis is deze avond aanwezig om van geïnteresseerden te horen welke wensen op het gebied van woningen er zijn en zij beantwoorden uw vragen.