Gemeente Olst-Wijhe helpt bij jouw eerste huis.

Een huis kopen is een goede investering. Voor starters op de woningmarkt kan dit soms net te duur zijn. Wij bieden daarom een Starterslening aan. Met deze lening leen je op een verantwoorde manier nét dat beetje extra waardoor je toch jouw eerste droomhuis in Olst-Wijhe kunt kopen.

De Starterslening is een steuntje in de rug voor starters op de koopwoningmarkt en overbrugt het verschil tussen de koopsom van jouw woning en het maximale bedrag dat je bij de bank kunt lenen. De eerste 3 jaar heb je geen maandlasten van het financieringsdeel van de Starterslening. Na 3 jaar ga je ook betalen voor de Starterslening, tenzij je dat op dat moment niet kunt volgens de normen van de NHG.

Ook in gemeente Olst-Wijhe kun je jouw eerste koopwoning mogelijk maken.

Lees alles over de Starterslening

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen