Schrijf je in voor een kavel in Olst of Wijhe!

Afgelopen maandag en dinsdag vonden onze informatiebijeenkomsten plaats over de verkoop van de nieuwe kavels op Zonnekamp in Olst en op Noorder Koeslag in Wijhe. We geven deze kavels van verschillende groottes in oktober dit jaar uit. Heb je een mooie kavel gezien? Schrijf je dan uiterlijk 27 september in!

Wil je de kavels in alle rust nog eens bekijken? Bekijk dan de kavels van Zonnekamp Oost en/of Noorder Koeslag

Inschrijven

Dit doe je door het inschrijfformulier (onder het desbetreffende project) in te vullen en in te leveren. Je kunt het formulier downloaden of ophalen bij de balie in het gemeentehuis in Wijhe of in het Holstohus in Olst. Het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier kun je daar ook weer inleveren. Je betaalt € 50,- inschrijvingskosten. Je schrijft je niet in voor een specifieke kavel, maar voor het project. Tijdens de lotingsavond wordt de volgorde bepaald waarin geïnteresseerden een kavel kunnen kiezen.

Kavelwinkel

Zit jouw droomkavel er niet tussen? Bekijk dan onze andere kavels in onze kavelwinkel. Deze worden uitgegeven volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen