Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Vier extra nul-op-de-meter-woningen op Zonnekamp Oost in Olst

Bouwbedrijf Bongers bouwt momenteel aan acht nul-op-de-meter-woningen (NOM-woningen) op Zonnekamp Oost in Olst. Een groot succes, waardoor het bouwbedrijf heeft besloten nog eens vier NOM-woningen te realiseren in dezelfde wijk. Portefeuillehouder, wethouder Marcel Blind is blij met deze ontwikkeling.

“Zonnekamp Oost, is al een heel duurzame wijk door de vele duurzame woningen en de nog te bouwen aangrenzende wijk Olstergaard dat natuurinclusief en circulair wordt gebouwd. Duurzaam bouwen gaat nog sneller dan we van tevoren hadden opgenomen in onze plannen. Daar zijn we ontzettend trots op”, aldus wethouder Marcel Blind.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen