U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Voorbereidende werkzaamheden aanleg tunnel Ter Stegestraat gestart

In het verlengde van de Ter Stegestraat in Olst wordt een voetgangers-/fietstunnel aangelegd. Het duurt nog anderhalf jaar voordat de tunnel klaar is. Wel is nu al gestart met de voorbereidende werkzaamheden zoals het verleggen van kabels en leidingen. Dit is nodig omdat op de plek waar de tunnelbak komt geen kabels en leidingen kunnen liggen.

Parallelweg Olst doodlopende weg geworden voor alle verkeer

Na aanleg van de tunnel kun je als voetganger niet meer verder omdat de tunnelbak dat afsluit. De weg is vanaf nu al afgesloten voor doorgaand verkeer in verband met het verleggen van de kabels en leidingen. Dat geldt ook voor fietsers en voetgangers.

 

Ingang kinderdagverblijf via L.H. Pottstraat

De fietsenstalling op het schoolplein van obs Opwaardz aan de Ter Stegestraat wordt binnenkort verplaatst naar een nieuwe plek nabij de school. Het kinderdagverblijf is alleen nog bereikbaar via de L.H. Pottstraat. De ouders van de kinderen zijn hierover geïnformeerd.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen