Nieuwbouwkavels

Wil je jouw droomhuis realiseren in de gemeente Olst-Wijhe? Dan wil je natuurlijk de mooiste plek in onze gemeente. Wij hebben meerdere kavels te koop. Bekijk op de kaart hieronder op welke plaatsen jij jouw droom kunt omzetten naar werkelijkheid.

Gronduitgifte

Bij gronduitgifte worden de algemene grondgiftevoorwaarden van toepassing verklaard. De voorwaarden van hoofdstuk 1 en 2 zijn altijd van toepassing. In de voorlopige koopovereenkomst geven wij aan welke voorwaarden van hoofdstuk 3 van toepassing worden verklaard. Dit is afhankelijk van de locatie en het type woning dat mag worden gebouwd. Daarnaast wordt ieder jaar de Grondprijzenbrief vastgesteld, waarin de nieuwe grondprijzen te vinden zijn.

Kaveluitgiftebeleid

Nieuwbouwkavels, die na een eerste lotingsronde niet verkocht zijn, bieden we online in onze kavelwinkel aan. Dit gaat volgens het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Bepalend voor de volgorde is de datum van inschrijving. Het tijdstip van inschrijving doet er niet toe. Als meerdere personen zich op een bepaalde dag voor dezelfde kavel inschrijven, vindt er en loting plaats om de volgorde te bepalen. Dit staat uitgebreid beschreven in het kaveluitgiftebeleid.

Alle beleidsstukken kun je vinden op onze pagina Beleidsstukken Wonen.

Is onderstaande kaart bij u niet goed weergegeven? Beschrijvingen van alle punten op de kaart vindt u op de alternatieve pagina. Zo kunt u de informatie inzien zonder dat u gebruikmaakt van de kaart.

 
Spring naar einde Spring naar begin