Wij geven nieuwbouwkavels uit in Zonnekamp Oost Olst

Bouw nu jouw vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in de wijk Zonnekamp Oost in Olst! Aan de Roodborst en Jan Schamhartstraat liggen mooie kavels van verschillende groottes. Het bos en de IJssel dichtbij en uitstekende voorzieningen in het centrum. Komt jouw woondroom hier uit?

Een nieuw thuis

Binnen de regels van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan bepaal je zelf hoe jouw nieuwe thuis eruit gaat zien en door wie je het laat bouwen.

Informatieavond 11 juni

Op maandag 11 juni organiseren wij een inloopavond. Hier krijg je alle informatie over het plan, de inrichting van het gebied en de bouwmogelijkheden. Je bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.30 uur in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Meer informatie

Bekijk de brochure, plannen en andere informatie over het project.
Vragen of een brochure ontvangen? Bel naar 14 0570 of stuur een e-mail naar wonen@olst-wijhe.nl.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen