Kavels Olstergaard te koop

Van 31 mei tot en met 4 juni kun je je inschrijven voor de kavels 15, 26 en 48 in de natuurinclusieve en circulaire woonwijk Olstergaard in Olst. De kavels zijn bedoeld voor de bouw van een vrijstaande natuurinclusieve woning en een groene omgeving.

Meer informatie vind je vanaf 26 mei in de kavelwinkel.

  • Kavel 15 heeft een oppervlakte van 415m2
  • Kavel 26 heeft een oppervlakte van 105m2
  • Kavel 48 heeft een oppervlakte van 250 m2.
    Als koper van kavel 48 ben je ook verplicht om een deel (9,57m2) af te nemen voor gezamenlijk gebruik met buren.
    De invulling van dit deel vindt in overleg met de andere kopers plaats.

Inschrijfperiode

Inschrijven voor deze kavels kan vanaf 31 mei tot en met 4 juni 2021 tijdens de openingstijden van de balie van het gemeentehuis in Wijhe. Let op, vanwege corona moet je een afspraak maken. Dit kan nu al via telefoonnummer 14 0570.

Loting

Na de inschrijfperiode krijg je als inschrijver bericht of er een loting van de kavels komt. Dit gebeurt bij meerdere inschrijvingen op de kavel. Notariaat Salland verricht deze, vanwege de corona, niet openbare loting op 17 juni.

Lees meer informatie over Olstergaard

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen