Zonnekamp Oost Olst

Zonnekamp Oost ligt aan de zuidzijde van Olst, tussen het spoor en de Jan Schamhartstraat. De wijk is volop in ontwikkeling. Het is een bijzondere plek om te wonen en er is ruimte voor iedereen die graag zijn of haar eigen droomhuis wil bouwen.

Zonnekamp Olst-Wijhe Natuurlijk spelen in Zonnekamp Olst-Wijhe

Het bos, het landelijk gebied, de landgoederen en de IJssel vind je om de hoek en toch dichtbij het centrum met uitstekende voorzieningen. Zonnekamp Oost is een heel kindvriendelijke wijk. Aan de oostkant ligt een grote natuurspeeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen met materialen uit de natuur. En de wijk biedt ruimte voor de zelfvoorzienende Aardehuizen. Staat hier straks ook jouw droomhuis?

Nieuwe kavels beschikbaar

Wil je jouw woondroom waarmaken in Zonnekamp Oost? Grijp dan nu je kans! Binnenkort geven we weer nieuwe kavels uit. Het gaat om 10 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen en 5 kavels voor vrijstaande woningen.

Informatieavond 28 september

Op 28 september hoor je er alles over tijdens een inloopavond. Je bent tussen 19.30 en 21.30 uur van harte welkom in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst. Inschrijven voor een woningbouwkavel kan van 29 september tot en met 13 oktober. Begin november vindt de loting plaats.

Meer informatie over de nieuwe kavels, de inschrijvingsprocedure en de spelregels vind je in de brochure, het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan.


 
Spring naar einde Spring naar begin