Woonrijp maken Noorder Koeslag Wijhe

Klink Nijland voert vanaf maandag 26 maart werkzaamheden uit in de woonwijk Noorder Koeslag. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de huidige (tijdelijke) bestrating en het aanbrengen van de definitieve bestrating, stoepen, parkeervakken en lantaarnpalen.

In de eerste weken wordt er gewerkt aan de Plattenberg. Daarna volgt het Bakhuus. We verwachten dat de werkzaamheden eind week 21 gereed zijn. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden. De groenwerkzaamheden worden in het najaar van 2018 uitgevoerd.

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Uiteraard denken wij aan uw en onze veiligheid gedacht door waarschuwingen en afzettingen. Neemt u deze in acht.

Vragen?

Hebt u vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met:

  • Klink Nijland, aannemer, uitvoerder Herman Nijland tel: 06-22603261 e-mail.
  • Gemeente Olst-Wijhe, begeleiding uitvoering, Matthijs Bootsma, tel. 06 1049 3487 of e-mail.
  • Gemeente Olst-Wijhe, projectleider, Dennis Elshof tel. 0619630674 of e-mail.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen