Veel interesse voor nieuwe woningen Noorder Koeslag

Op woensdag 28 maart was er een inloopavond over het plan voor de bouw van nieuwe woningen in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe.

Het bestemmingsplan hiervoor (het uitwerkingsplan) wordt twee keer zes weken ter inzage gelegd; één keer voor de zomervakantie en één keer na de zomervakantie.

We hopen in november te starten met de verkoop van de kavels die in de tekening groen zijn ingekleurd (zie de bijlage bij dit bericht). Hierover volgt in het najaar meer informatie.

Aannemer Roosdom Tijhuis biedt in hetzelfde plan projectmatige bouw aan (oranje vlakken op de kaart). Ook zij verwachten hiermee in het najaar in de verkoop te gaan.

Op de kaart staat een aantal velden waar nog geen kavels/woningen zijn ingetekend. De start van de verkoop van deze kavels is afhankelijk van de verkoop van de kavels in het eerste veld.

De woningen in dit gedeelte van de wijk worden niet aangesloten op de gasleiding. We verwachten in oktober te beginnen met het aanleggen van de bouwweg zodat de eerste kavels daadwerkelijk in het voorjaar van 2019 overgedragen kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Aafke Kuiper 
Jolanda Slinkman
Natasja Hulsebos

Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 0570-568080. U kunt uw vragen ook stellen via e-mail wonen@olst-wijhe.nl

Bijlagen:

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Bijlagen:
Titel Type Grootte Download
Presentatietekening bestemmingsplan Noorder Koeslag  PDF 808,6 KB Download
Presentatietekening bestemmingsplan Noorder Koeslag Legenda  pdf 19,4 KB Download
Reactieformulier Bestemmingsplan Noorder Koeslag  pdf 128,4 KB Download
Spring naar begin van Bijlage-overzicht
Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen