Werkzaamheden Noorder Koeslag

Vanaf maandag 4 maart gaat de aannemer Hoogeboom-Raalte de riooluitleggers voor de nieuwe kavels aan de Koestraat maken. Dit gebeurd gefaseerd. Er wordt gestart met de uitleggers vanaf de Koestraat naar de berm vervolgens tussen de Koestraat en de parallelle bouwweg en aansluitend onder deze bouwweg door.

Het verkeer van en naar de Dolskamp dient dan eerst gebruik te maken van de parallelle bouwweg. Gelet op de staat van deze weg zal er voor fietsers vanaf de Dolskamp richting het fietspad langs de Omloop een omleidingsroute ingesteld worden via het Bakhuus. Dit omdat de bouwweg smal is voor de menging van fietsers en (bouw)verkeer en in slechte is staat met bij regen grote plassen. Op de afbeelding vindt u de omleidingsroute.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Aafke Kuiper (projectleider) via telefoonnummer 14 0570 of Matthijs Bootsma (senior civieltechnisch medewerker) via 06 10493487.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen