Kavels Noorder Koeslag in de verkoop

Wil jij jouw droomhuis bouwen in Wijhe. Dat kan! In de wijk Noorder Koeslag geven we dit najaar 4 kavels uit. Er is ruimte voor vrijstaande woningen met kavelprijzen vanaf € 120.075, - incl. btw en excl. k.k.. Om meer informatie te geven over de beschikbare kavels, de inrichting van de omgeving en de bouwmogelijkheden organiseren we twee informatieavonden op 2 en 3 september 2020.

Aanmelden informatieavonden

Dit keer moeten geïnteresseerden zich aanmelden voor de informatieavonden. In verband met de coronacrisis hebben we besloten twee informatieavonden te organiseren waarbij iedereen een half uur na elkaar wordt ingepland. In dit half uur kunnen ze zich laten informeren en krijgen zij de gelegenheid om vragen te stellen aan onze medewerkers vanuit verschillende disciplines. Aanmelden hiervoor kan via telefoonnummer 14 0570.

De kavels, de bijbehorende prijzen en achtergrondinformatie vind je op onze website.

Inschrijven voor kavel

De uitgifte van de 4 genoemde kavels gaat via inschrijving gedurende de inschrijfperiode (vanaf 9 t/m 25 september 2020) plaats, waarna er geloot wordt om de keuzevolgorde. Inschrijvers krijgen een uitnodiging voor de lotingsavond thuisgestuurd.

Kavelwinkel

Toch op zoek naar een andere kavel? Kijk dan eens in onze kavelwinkel. Daar staan alle overige beschikbare kavels die in onze gemeente uitgegeven worden. Voor kavels in de kavelwinkel geldt het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, waarbij de dag (en niet het tijdstip) van inschrijving bepalend is. Zijn er twee inschrijvers op dezelfde dag voor dezelfde kavel, dan wordt er geloot.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen