Bouw je droomhuis in Wijhe of Wesepe!

Bouw nu jouw vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe of in Wesepe! Dit najaar geeft de gemeente Olst-Wijhe in beide dorpen woningbouwkavels uit van verschillende groottes. Landelijk wonen met goede voorzieningen in de buurt. Komt jouw woondroom hier uit?

Binnen de regels van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan bepaal je zelf hoe je nieuwe thuis eruit gaat zien en door wie je het laat bouwen. Wil je meer weten? Bekijk de plannen en brochure van Noorder Koeslag en Wesepe.

Tip: denk ook aan energieneutraal bouwen voor een comfortabele woning en een beter milieu.

Informatieavonden 6 en 7 november

Voor het plan Noorder Koeslag nodigen wij je graag uit op dinsdag 6 november in het gemeentehuis in Wijhe van 18.30 tot 20.00 uur. Voor het plan Wesepe ben je op woensdag 7 november van 18.30 tot 20.00 uur van harte welkom in het Wapen van Wesepe aan de Dominee E. Kreikenlaan 8. Dit is voorafgaand aan de jaarvergadering van Plaatselijk Belang.

Tijdens de informatieavonden krijg je informatie over de bouwmogelijkheden en de inrichting van de openbare ruimte. Op 6 november is projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis aanwezig om je te laten zien welke woningen zij projectmatig gaan bouwen in Noorder Koeslag.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen