Nieuwe kavels in Wijhe en in Olst in de verkoop

Wil je je droomhuis bouwen in onze gemeente? Dat kan! In zowel Noorder Koeslag in Wijhe als in Zonnekamp Oost in Olst geven we begin september meerderde kavels uit.

Om meer informatie te geven over de kavels, het plan, de bouwmogelijkheden en de inrichting van het gebied, organiseren we twee inloopbijeenkomsten.

Kavels zijn beschikbaar vanaf circa € 80.000,- exclusief kosten koper en inclusief 21% btw.

Noorder Koeslag

De inloopbijeenkomst Noorder Koeslag is op 9 september van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe. Daar geven we je graag meer informatie over de 10 kavels die we daar gaan uitgeven. Op 4 kavels kun je vrijstaand bouwen. Op de overige 6 kavels kunnen 3 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd worden. SallandWonen is ook op aanwezig tijdens de inloopbijeenkomst in Wijhe in verband met de huurwoningen die zij op Noorder Koeslag bouwen.

Zonnekamp Oost

Voor Zonnekamp Oost kun je op 10 september tussen 19.30 en 21.00 uur terecht in het Holstohus in Olst. Op Zonnekamp Oost zijn kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar en komen er 6 kavels beschikbaar voor 3 twee-onder-een-kapwoningen.

Ben je nieuwsgierig naar de kavels? Kijk dan alvast op Wonen in Olst-Wijhe.

Inschrijven en loting

Vanaf de dag na de inloopbijeenkomst tot en met 27 september kun je je inschrijven voor een kavel, waarna naar verwachting een loting plaatsvindt. Hier word je uiteraard tijdig over geïnformeerd als je je hebt ingeschreven.

Kavelwinkel

Kijk eens in onze kavelwinkel. Daar vind je alle beschikbare kavels in onze gemeente die uitgegeven worden volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen